🔫 V E C H T L U S T I G

…heet dit blog omdat we zonder vechtlust het leven met al zijn schoonheid, liefde, schade en schande niet altijd te boven komen.

Ik ben Sandra, opgeleid aan de Academie voor Beeldende Vorming en al jaren werkzaam als Brand/Marketing Manager voor grote (internationale) merken. In mijn huidige job als Hoofd marketing & communicatie bij een prachtig museum kan ik mijn passie voor kunst koppelen aan mijn commerciële ervaring. Naast mijn werk, schilder en schrijf ik over alles waar mijn hart ligt. Waarbij humor, integriteit en duidelijkheid de drie kenwaarden zijn.

Ik ben een stuntelaar, piekeraar, kunstenaar, commercieel dier, moeder van een geweldige puberzoon (en stiefmoeder van een lieve stiefdochter), eetlustig, soms onrustig, natuurlijk vechtlustig en soms gewoon een enthousiaste dwarsligger.

Behalve een passie voor schrijven, fotograferen en alles wat er verder bij het bloggen komt kijken, heb ik een grote passie voor interieur, muziek, film, kunst, mode en magazines. Ik heb een zwak voor varkentjes, oesters, zelfspot, prutsers, Prince en natuurlijk de Liefde. Met dit blog geef ik een kijkje in mijn wereld.

cropped-cropped-Foto-op-07-07-12-om-12.58-3.jpg

Please sharePin on PinterestShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

6 reacties op “🔫 V E C H T L U S T I G

  1. Wow!
    Ik wist alle bovenstaande eigenschappen natuurlijk al. Maar nog niet dat je ook zo goed bent in tekstschrijven. One more talent. This is built for succes! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *